Två toppentips för ledsna plånböcker

ABF-huset är en prima grej. Folkbildning och kulturell spis i samma hus. Och oftast är det gratis eller jättebilligt att gå dit. I veckan har de två grejer som jag måste tipsa om: imorgon onsdag kl. 18 intar ETC med Ehrenberg i spetsen arenan med föredraget Våga vägra vara borgerlig, som är gratis och har finansierats av den prima idén Hej då Reinfeldt-fonden. Köp knappen här och stöd en nutida Robin Hood-ambition! Dessutom har du chans att få komma på teve, tänka sig. Man spelar nämligen in en film om äventyret, på plats.

Och på torsdag är det finfin kultur. Litteraturtidskriften 00tal anordnar Poesi under taket till det facila priset av 50 pix (gratis om du är prenumerant eller tecknar prenumeration där och då). Likaledes kl 18. Många nya spännande poeter: Ida Börjel och Martina Lowden bland andra.

Ses där då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *