Hå Hå Ja Ja….

Ja ha då var det Tisdag……….
Har fått lite ide torka när det gäller praktikplatser (suck) Är det inte någon som har några smarta förslag, det skulle förgylla min dag? Lite motivation i en burk skulle inte skada.
Har just sett det sämsta programmet på televisionen just nu nämligen Big Brother, då kan man snacka om att vara rastlös. Det blev väldigt tomt här i lägenheten sen min sambo tog sina prylar och flyttade, det är tur att man ska hem till obygden i helgen så man få se lite folk. Annars hörde jag att det var någon som skulle vara barnvakt i helgen, det tror jag blir kanonbra. Det är på tiden att du börjar öva så kanske du kan lära din syster sedan hur man hanskas med de små. Min andra bror är jag lite orolig över eftersom livstecknen är lite svaga…. Hallå vart har du tagit vägen broder……
Ha de!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *