Om cissi sjunger falsk vad fan gör då inte Linda??

Har haft lite tid att fundera över den riktigt dåliga ”finalen” i Idol. Kommer däremot inte fram till någon annan slutsats än att det var fel snubbe som åkte ut. För att vara en så kallad kompetent jury så dömer de rent ut skitdåligt.
Tycker det är konstigt att när Cissi, enligt juryn, sjunger falskt anmärker på det så snart det bara går men inte säger ett skit om Linda som då enligt min mening brast på mer än ett ställe, går vidare. Konspiration!
Det var inte första gången hon gjorde det och det lär inte vara det sista….

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Syss! U rule! Själv tycker jag att när jag hittar sånt som, och jag citerar Danny (och var fan kom y:et i från?) ”TV- Fotografen sa till mig att ta mig tröjan, säger Danny Saucedo. Och det gjorde han.” Och jag kräks. Å alla mäns vägnar. Och sen för alla kvinnors. För stackars pojk. Men framförallt stackars för oss.

  2. Ja, det är synd att man får så många extrapoäng för att ta av sig tröjan och pluta med lilla munnen. Men Idol har ändå gjort framsteg bara i och med att en så kool brud som Cissi över huvud taget är med. Lesbiska norrländskor är ju inte direkt överrepresenterade i media… Cissi rockar.

    Välkommen in i den virtuella värmen kära Caroline!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *